Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اسداله فرشاد درباره تاریخچه فولاد ایران به معدن نیوز گفت: در سال ۱۳۴۶ در ۲ بعد صنعت فولاد، یک آغاز داشتیم که یکی در ذوب آهن اصفهان بود که مبتنی بر صنعت کوره بلند و استفاده از زغال‌سنگ به عنوان منبع انرژی و احیای غیر مستقیم آهن، شکل گرفت. در بخش خصوصی نیز در اهواز ۶ کارخانه ذوب، فولاد و نورد که بعدها به نام گروه ملی صنعت فولاد ایران معرفی شدند و به عنوان بخش خصوصی شکل گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان افزود: در ۱۳۵۷ فولاد اهواز کلنگش زده می‌شود و بعد از انقلاب اسلامی ایران پروژه ده‌گانه انقلاب شکل می‌گیرد که در زمره آن‌ها می‌توان به فولاد مبارکه و فولاد خوزستان، چادرملو گل‌گهر و فولاد آلیاژی ایران اشاره کرد.

وی ادامه داد: با به بهره‌برداری رسیدن فولاد خوزستان و مبارکه ضرورت تامین مواد اولیه به صورت یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر مطرح شد. لذا ضرورت تامین مواد اولیه منجر شد که توسعه بالادست فولاد یعنی تامین کنسانتره سنگ‌آهن در راس برنامه‌های توسعه زنجیره فولاد قرار بگیرد. بنابراین در این برهه زمانی یعنی از دهه ۶۰ تا ۷۲ که گل‌گهر به بهره‌برداری می‌رسد بحث توسعه بالادست بخش فولاد مطرح می‌شود.

فرشاد عنوان کرد: بعد از آن به دلیل برخورداری ایران از گاز طبیعی اهمیت توسعه صنعت احیای مستقیم در کشور مورد توجه قرار می‌گیرد بنابراین در هر برهه زمانی شما مشاهده می‌کنید که یک بخشی از زنجیره فولاد جلو می‌رود.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با بیان این‌که به دلیل عدم وجود یک نقشه راه مدون نتوانستیم این اقدامات را در یک راستای موازی و متوازن پیش ببریم، افزود: هر بخشی که سودآوری بهتری داشت و به لحاظ صرفه اقتصادی از بازگشت سرمایه مناسبی برخوردار بود، سهام‌گذاران و سرمایه‌گذاران برای توسعه آن بخش اقدام کردند، به همین دلیل با یک عدم توازنی روبه‌رو شدیم.

وی درباره نقش ایمیدرو در تدوین نقشه‌راه و طرح توازن صنعت فولاد بیان کرد: در سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۰ سازمان ایمیدرو به عنوان سیاست‌گذار باعث شد که نقشه‌راه و طرح توازن صنعت فولاد تدوین شود یعنی گام نخست را ایمیدرو در بدو تاسیسش برداشت و متوجه این عدم توازن شد. به مرور به نتیجه رسیدند که برای رسیدن به هدف چشم انداز افق ۱۴۰۴ و تولید ۵۵ میلیون تن فولاد به ۷۵ میلیون تن گندله، ۷۵ میلیون تن کنسانتره و ۱۱۰ میلیون تن سنگ‌آهن خام نیازمندیم.

فرشاد بیان کرد: در یک دهه اخیر همه فعالان متوجه شدند که برای تولید ۱۱۰ میلیون تن سنگ‌آهن نیازمندیم مطالعات اکتشافی را توسعه دهیم لذا در یک دهه اخیر توجه‌ها معطوف به توسعه معادن شد.

به گفته مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان باید توجه بعدی را معطوف به زیرساخت‌ها کنیم. برای تحقق اهداف چشم‌انداز ۱۴۰۴ گام اساسی توسعه ریلی و صنعت حمل و نقل است. به اعتقادم در زمینه تامین انرژی الکتریکی با مشکل جدی مواجه نیستیم. همچنین شرکت فولاد تکنیک طرح جامع مطالعات فولاد را مجددا مرور کرده است و با نگاهی به آن متوجه می‌شویم باید به بخش‌های جدیدی توجه‌مان را معطوف کنیم.

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۸۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی ظهر سه شنبه در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند منجر به توسعه روابط تجاری دو کشور شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود به همکاری‌های بین استانی کمک می‌کند و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • برتری تراکتور و هوادار در نیمه اول/ صنعت نفت جان گرفت
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید